Orari i konsultimit

Ne ju mbështesim dhe ju këshillojmë që të shkoni te mjeku dhe ku është e mundur të merrni sigurim shëndetësor.

Çfarë është AKSB?

AKSB ndihmon personat pa mbulim sigurimi mjekësor për të marrë sigurimin shëndetësor. Nëse kjo nuk është e mundur, mund të përfitoni nga një konsultë fillestare mjekësore direkt nga AKSB: Pacientët pa sigurim mjekësor marrin një kërkesë shërbimi specialistik nga ne, e cila mund të përdoret për të vizituar zyrën e mjekut në mënyrë anonime. Mjekimi do të paguhet nga AKSB.

Çfarë kushtesh duhet të plotësoj për t'u ndihmuar nga AKSB?

Nuk ka sigurim shëndetësor ekzistues
Nuk ka mundësi financiare për të paguar vetë trajtimin

(nuk kërkohet dokumentacion)

Qëndrim i zakonshëm në Bonn* për të paktën tre muaj

(nuk kërkohet dokumentacion)

*Nëse jetoni në zonën e Bonnit por jo në vetë qytetin e Bonit, atëherë kontaktoni shoqatën MediNetzBonn e.V. në +49(0)175 5577907.

Si më ndihmon AKSB-ja?

  • Këshilla për kompensim: ndihmë në marrjen e sigurimit shëndetësor

  • Trajtim mjekësor i ngjashëm me përfitimet e sigurimit shëndetësor publik

Orari i zyrës – Ku dhe kur?

E martë nga ora 17:00 deri në orën 19:00
të enjten nga ora 10:00 deri në orën 12:00

Ora e konsultimit zhvillohet në Rrugën Endenicher 95, 53115 Bon.

Regjistrimi nuk është i nevojshëm.

Kursi tipik i kohës së konsultimit

Nëse keni ndonjë sugjerim ose ankesë për punën tonë, ju lutemi dërgoni email në feedback@aks-bonn.de. Ky email trajtohet nga një anëtar i shoqatës që nuk është pjesë e ekipit të orarit të punës.

Na kontaktoni

Anonymer Krankenschein Bonn e.V.
Endenicher Str. 95, 53115 Bonn

Telefoni: 0228 422 05 115
Wir benutzen Cookies um die Nutzerfreundlichkeit der Webseite zu verbessen. Durch Deinen Besuch stimmst Du dem zu.
Nach oben scrollen